Maybelline Color Tattoo 24hr Сенки за очи

by - декември 02, 2015


Здравейте, момичета!

Днешният пост ще бъде ревю на така популярните сенки на Maybelline, с които исках да се сдобия от много време насам, а именно Maybelline Color Tattoo 24hr!
За тези от вас, които все още се чудят, препоръчвам ви ги с две ръце, за мен това е продукт, който е Must Have или задължителен в козметичната колекция!


Формулата на сенките е кремообразна, в описанието се водят дори гел-крем продукт.Моят цвят е 35-On and on Bronze.

Защо ги харесвам толкова :

  • пигментацията им е много голяма, покривността е плътна
  • на окото седят също толкова наситени както и на ръката, когато ги тествате (за разлика от някои други подобни продукти)
  • издръжливи са, при мен без база избледняват към края на деня
  • могат да се ползват като основа, а отгоре да се нанесат други сенки в подобен нюанс
  • нанесени самостоятелно също изглеждат добре, всъщност това е любимият ми бърз грим на очите
  • не се размазват и събират в сгъвката


Относно издръжливостта на сенките, смятам че това като цяло е индивидуално, зависи от типа на вашата кожа, също и от базата, която ползвате ( и дали ползвате такава).За мен това не са най-трайните сенки, които имам, но съм супер доволна от пигментацията им!Моята кожа е леко мазна, има способността да поема повече продукт, дали сенки, руж или друг вид козметика.Винаги наслагвам повторно от продуктите, за да се постигна задоволителен и траен ефект.При много хора това не е така, за това мисля, че на една по-суха кожа сенките ще издържат повече.


Цената им е около 10лв, със сигурност си заслужават  парите!Единственият проблем с тях е, че не се намират толкова лесно, моите ги взех от DM.Няма да ги срещнете в повечето магазини със стилаж на Maybelline.

В заключение мога да кажа, че тези сенки вече са и мой любимец! В момента ги ползвам почти всеки ден и определено ви ги препоръчвам! :))
***


Много усмивки!:)))
Dreamgirl

You May Also Like

0 коментара

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...